woensdag 11 juli 2012

11 juli, tweede regendag !

Dit wordt onze tweede regendag, dacht ik, deze morgen.  Maar na drie uur stappen (van zeven tot tien), deed de zon haar best.  Het is niet warm.  Morgen beter, zeggen de kranten.  We zijn nu in Santilla del Mar, een heel mooi, toeristisch stadje.  De herberg met zestien plaatsen ligt er midden in.  Wij (met vier) arriveerden daar om één uur vanmiddag en er was nog één plaats over. De rest van ons groepje moest plaats zoeken op de camping. Iets duurder, maar ook OK.  De weg was er één om snel te vergeten; ze zeggen de lelijkste weg van heel de Camino del Norte.


dag 11: Boo- Santilliana del mar : 23kmop aanraden van de hospitallero een klein stukje trein , te gevaarlijk voor wandelaars ! 


dan langs een lelijke en ook nog natte weg ! Tot binnenkort !  Mia.

6 opmerkingen:

 1. Blij iets te horen van het verre Cantabria, ik voelde het dat je iets op je blog aan 't schrijven was ,van zussen intuitie gesproken.....
  Geniet van het kunnen verwonderd zijn van de mooie dingen en de lieve mensen ...laat het wauw effect zijn gang gaan...niets is vanzelfsprekend....wij ondersteunen jou van hieruit....zoeoeoen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Miake, hopelijk de regendagen achter de rug en kan je ondertussen van de spaanse sol genieten
  Wij doen in elk geval ons best door alle regen naar ons te trekken
  :-) Geniet maar en we volgen je hé
  A en J

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey mia

  blij te horen dat alles daar goed gaat. We zijn echt content voor u dat ge er volop van geniet. Ook wij kunnen zelden op internet dus dit zal waarschijnlijk ook de eerste en laatste keer zijn dat we wat schrijven. Wij hebben met het weer hier iets meer geluk maar om in te wandelen zou het mss wat warm zijn (gemiddeld 35). In ieder geval vele groetjes en we wensen jou nog een prachtige tocht met massa's leuke ervaringen.

  Vele groetjes

  Bent Serap en Jurgen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Mia
  Leuk om weer wat nieuws van jou te horen, hou je taai hé en geniet maar van alle mooie momenten
  warme knuffel uit het Gentse
  Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey Mia,
  Was gerustgesteld na sms'je, verzorg je goed. Geniet van al wat je op je weg tegenkomt! Af en toe een regenbui dat mag,anders vervreemd je misschien te veel van het thuisland.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey moeke,
  Vanaf nu loop je in mijn voetsporen :-), letterlijk dan. Het is heel bijzonder om me levendig te kunnen voorstellen in welke herberg je slaapt, welk landschap je doorwandelt. De herinneringen komen vlotjes naar boven, ik zou er zo opnieuw aan beginnen. Je hebt nu een paar heel mooie etappes voor de boeg. Geniet er vooral van, het is zo snel voorbij (allez zo voelt het achteraf, onderweg heb je soms wel een andere indruk :-).

  Hier gaat alles goed. De laatste werkweek is gestart, binnen een week vlieg ik ook naar Spanje. Ik heb er al zin in!

  Veel plezier en goeie moed tijdens de moeilijkere momenten.
  Kus Lieve

  BeantwoordenVerwijderen