dinsdag 31 juli 2012

dag 31

Nog steeds in Santiago , al een beetje bekomen van de emoties , toch nog steeds onder de indruk van het toekomen op het plein aan die iemens grote cathedraal.
spijtig genoeg kreeg ik gisteren in de kliniek geen goed nieuws, na nieuwe foto·s van de elleboog kwam de uitslag een beetje als donderslag , de breuk die in Avieles niet als echte breuk bevonden was , bleek nu erger dan toen , het uiterste rechtse knobbeltje is volledig afgebroken en dient misschien met operatie gehecht te worden . Keuze, ofwel hier in spanje ofwel zo snel mogelijk naar belgie en daar bekijken welke verdere behandeling . mijn keuze was dus niet moeilijk , ik kom naar huis! Deze avond vertrek ik naar Barcelona , Lieve  is daar en heeft voor mij een kamer gereserveerd op plaza cathalunia , dus morgen een dagje in mijn lievelingsstad en dan naar huis !Questie van het onaangename met het aangename te combineren .
Ik geniet nu nog een aantal uurtjes van Santiago onder een stralende zon .
mia

2 opmerkingen:

 1. Hey Mia

  JE DEED HET? DIKKE DIKKE PROFICIAT!!!
  Moet fantastisch geweest zijn, je doel bereiken na zoveel dagen, kilometers stappen. Spijtig van je elleboog, ik duim dat het nog meevalt en een operatie niet nodig zal zijn. Je bent een krak, chapeau!!!

  Groetjes

  Rita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey mia,
  De eindmeet gehaald! Proficiat, puike prestatie! Aan zee geen goede internetverbinding, hoop dat het deze keer lukt. Fijne dag met Lieve gehad? Laat je goed verzorgen in Belgiƫ. Tot binnenkort,
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen